CreatiefWezen verbindt! vaktherapie & creatieve activiteiten

       Eindelijk lente

Gras begint weer te groeien, vogeltjes tweeten en in de tuin is steeds meer kleur te zien ... heerlijk!

Toch mis ik wel wat energie @workshop atelier...geen nieuwe activiteiten, geen mensen om samen te schilderen. Ik mag nu geen groepsles geven :(  maar 1 op 1 sessie dat kan weer wel!

Voorlopig @creatiefwezen dus geen cursusprogramma. Schrijf je alvast in voor de beginners- of gevorderdencursus voor september 2021. Voor je het weet zit die vol!

Straks, als alles weer een beetje gewoon is, ben ik van plan om ook buiten in de tuin of in het weiland te gaan schilderen. Lijkt dat je wat? Houd mijn agenda goed in de gaten voor de nieuwe activiteiten ;)

 

Ben je thuis aan het schilderen geweest? Daar ben ik erg benieuwd naar! Tag @creatiefwezen bij je bericht, zodat ik kan ook een kijkje nemen!

 

Creatiefwezen NIEUWS

Trots wil ik je mijn nieuwe webwinkel presenteren - Iz_artShop!

@Iz_artShop kun je terecht voor allerrij leuke creatieve cadeautjes en veelzijdige kunstwerk. Kijk dus rond voor inspiratie en kunstzinnige cadeaus!

korte winkel preview

   voor jou als abonnee t/m juni 15% korting 

bezoek mijn winkel!

  Op mijn creatieve twits blog heb ik het deze keer over de verschillende soorten penselen. Ben je benieuwd?

Cursisten hebben het vaak over welke penselen kunnen ze best gebruiken. Het antwoord is niet altijd eenvoudig, omdat de keuze van een penseel hangt sterk af van je persoonlijke voorkeur en schilderwijze....>>meer lezen

Voor nu een hele fijne Paasdagen en tot de volgende keer! 

 

met creatieve groet,

Izabela

CreatiefWezen workshop atelier Drachten
Folgeralaan 27, 9207 AH Drachten
Afmelden    |    View online