Laatste nieuwsflits nog niet ontvangen? Klik hier

Nieuwsflits augustus 2020

CreatiefWezen verbindt! Voor beeldend coaching & therapie; workshops en cursussen

Beste Lezers,

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie de Nieuwsflits van CreatiefWezen hebben ontvangen. Ik vertrouw erop dat jullie de stress van afgelopen maanden achter de rug hebben en kunnen genieten van de zomerse dagen. Lekker jezelf opladen! Dat energie hebben we allemaal nodig om in de komende tijd te mogen stralen! 

Na een noodgedwongen stop, heeft het atelier haar activiteiten hervat en vanaf september hoop ik voor jullie weer leuke workshops en cursussen te mogen verzorgen!

Om jullie als fans op de hoogte te houden van alle komende activiteiten, heb ik hier een overzicht gemaakt. Door te klikken op de titelknop krijg je toegang tot meer informatie over de betreffende workshop of cursus.  

Heb je een vraag of een idee, of wil je misschien iets anders met je eigen groepje gaan doen,  hoor ik het graag van je!

Met creatieve groet,

Izabela

korte cursus
 

Heb je zin in (leren) schilderen, maar weet je nog niet wat jouw favoriete materiaal is?  Dan is deze korte cursus echt iets voor jou! Je maakt in 4 creatieve sessies van 2,5 uur een reis door de schilderachtige vermogen van pastelkrijt, waterverf, acryl en olieverf.

De les word gegeven op woensdagavond 19.00-21.30 uur en donderdagmiddag om 13.00-15.30 uur. Om de cursus door te laten gaan zijn minimum 3 deelnemers nodig. 

*CORONA GARANTIE

Mocht de cursus niet doorgaan vanwege Corona maatregels, de lessen die door mij worden geannuleerd worden geretourneerd. 

alcoholinkt
 
Intuïtief schilderen met alcoholinkt

Intuïtief schilderen met alcoholinkt 

2,5 uur werken op A3 papier formaat    

In deze kleurrijke workshop, leer je werken met een alcoholinkt op 160g synthetische papier (2x). Je druppelt, schildert en laat de heldere inkt over het papier lopen. De inkt gaat zijn eigen weg en verrast je steeds weer met een prachtig resultaat.  KOSTEN €25

Op zaterdag: 29 aug, 5 sept, 19 sept, 26 sept, 3 okt, 17 okt, 24 okt     

10.30-13.00 uur 

voor beginners
 

Op 7 september gaan wij weer los! Ontplooi jezelf en ontdek je creatieve talenten! Schrijf je in voor een schilderles voor beginners !

De lesmodule bestaat uit 10 bijeenkomsten op maandagavond, van 19.00 tot 21.00   € 170

*CORONA GARANTIE

Mocht de cursus niet doorgaan vanwege Corona maatregels, de lessen die door mij worden geannuleerd worden geretourneerd. 

schilderclub
 

Elke 2e en 4e donderdag van de maand van 19.00 uur tot 21.30 uur

is bij Creatiefwezen een mogelijkheid om 2,5 uur lang gezellig samen vrij komen schilderen om je techniek te verbeteren. Kom jij er ook?

*CORONA GARANTIE

Mocht de cursus niet doorgaan vanwege Corona maatregels, de ingekochte avonden worden geretourneerd. 

Modify your subscription    |    View online
CreatiefWezen workshop atelier Drachten
Folgeralaan 27, 9207 AH Drachten