cursus schilderen

Ontplooi jezelf en ontdek je creatieve talenten! Schrijf je in voor een schilderles!

De lesmodule bestaat uit 10 bijeenkomsten op maandagavond, van 19.00 tot 21.00

Kost  volwassenen € 150, jongeren €130,    incl. materialen, koffie en thee en wat lekkers. 

In deze cursus komt basis voor het tekenen en schilderen aan bod. Ik ga jullie leuke weetjes over de beeldaspecten, materialen en technieken vertellen. De “beeldaspecten” zijn de bouwstenen van de beeldende taal waarmee de maker met kijker communiceert. Door studies en experimenten met kleur, vorm en compositie krijg je oog voor de werking en uitdrukkingsmogelijkheden van deze beeldaspecten. 

Tijdens deze 10 avonden duiken jullie in de mogelijkheden van 4 verschillende mediums: houtskool, pastelkrijt, ecoline en acrylverf. 

Het doel van mijn programma is jullie kennis laten maken met de beeldaspecten en diverse beeldende materialen en technieken leren hanteren. 1x pw krijgen jullie van mij een email  thuis toegestuurd met de  lesprogrammaoverzicht.  In de blokken van ong 3 lessen zullen jullie experimenteren met houtskool,  pastelkrijt, ecoline en acrylverf.  Jullie gaan eigen stijl en voorkeuren ontdekken. Tijdens de les werken we altijd aan een klein project. Die kunnen jullie ook naar huis meenemen.

Dat zijn 10 avonden vol inspiratie en nieuwe beeldende inzichten!
Omvang van de groep is min 4 en max 8 pers.
Wil je met 4 personen en op andere dag/tijd komen, laat het maar even weten! Ik kijk naar andere mogelijkheden!

Beginnerscursus start 2x per jaar, in februari en in september.

Bij voldoende interesse word de cursus vervolgd.

 

 

#schildercursus Drachten

#schilderenvoorbeginners #schilderlessen Drachten

#schilderenmetecoline #pastelkrijt #schilderles Drachten

#waterverf #watercolor #ecoline #acryl #schilderlesmetacrylverf #houtskooltekenen #abstractschilderen #figuratiefschilderen #acrylverfles #schilderles 

Voor wie? Voor mensen en groepen die doelgericht en procesmatig willen werken aan veranderingsprocessen op een creatieve, beeldende manier.

Waarom?  Voor zelf-actualisatie en socialisatie, voor gevoel regulatie en acceptatie, om concentratie te verhogen, voor het versterken van de relaties, om nieuwe gedrag aan te leren of gewoon uit  nieuwsgierigheid.

LET OP!   De werkruimte is niet rolstoel toegankelijk!!!