REVIEWS

Workshop vogeltjes schilderen

5,0 rating
3 juli 2020
Review of REVIEWS

We hebben een gezellige en leerzame workshop meegedaan , wil graag weer meedoen als er weer workshops zijn.

Renske wever

Creatieve Therapie

5,0 rating
26 juni 2020
Review of REVIEWS

Een fijne persoonlijke, gezellige en gastvrije omgeving waar Isabel met haar professionaliteit als therapeute ontzettend veel diepteinzichten geeft door de wijze waarop jouw kunstwerken tot stand komen. Erg leerzaam. Voor mij was dit een fantastische aanvulling op mijn cognitieve therapie.
Dank je wel voor de inzichten.

Conny

Response from CreatiefWezen

Leuk om te horen dat het wisselwerk tussen de cognitieve- en beeldende therapie zo mooi is verlopen. Bedankt voor je review!

Vrolijke kippen schilderen

5,0 rating
31 mei 2020
Review of REVIEWS

Samen met mijn dochter van 12 de workshop gedaan. Was heel geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar.

Sjoukje Veenstra

Response from CreatiefWezen

Zo plezierig als mensen een positieve workshopervaring overhouden! Bedankt voor jullie komst en miss tot de volgende keer!

workshop

5,0 rating
1 februari 2020
Review of REVIEWS

Vandaag een erg leuke workshop gedaan met een groepje van totaal zes dames.
In een gezellige, ontspannen sfeer hebben we een leuk werkstuk gemaakt, waar we trots op kunnen zijn – dankzij de duidelijke uitleg en hulp van Izabela.
Een echte aanrader als je eens lekker ontspannen creatief bezig wilt zijn.

Thea en Alie

Response from CreatiefWezen

Fijn dat jullie het schilderen genoten hebben en zeer bedankt voor jullie review!

workshop

5,0 rating
11 januari 2020
Review of REVIEWS

Ontzettend leuke workshop, erg laagdrempelig voor de beginner. In de workshopruimte is geen gebrek aan inspiratie en Izabel laat op simpele wijze zien hoe je je schilderwerk kunt verbeteren. Erg leerzaam en een aanrader om met een klein groepje te doen!

Anonymous

Response from CreatiefWezen

Ontzettend bedankt voor je feedback!

workshop

5,0 rating
4 november 2019
Review of REVIEWS

Zaterdag 2 november 2019 hebben we onze jaarlijkse zussendag gehad. Een workshop schilderen bij Iza.. We hebben een leuke ochtend gehad met een creatieve begeleiding en een uitstekend eindresultaat.
De workshop is een aanrader!

Anonymous

Response from CreatiefWezen

Bedankt voor je beoordeling! Het was een leuke ochtend!

zussendag

5,0 rating
4 november 2019
Review of REVIEWS

Het was geweldig!!!
Wij hadden zussen dag en hebben een inspirerende ochtend gehad en gingen zéér tevreden naar onze volgende locatie met allemaal een kunstwerk.
Bedankt Isa voor de leuke ochtend en je bent een aanrader!!Je kreeg ons allemaal rustig hahaha

Anonymous

Response from CreatiefWezen

Bedankt Ria! Het was leuk om jullie deze ochtend te mogen verzorgen!

workshop

5,0 rating
24 oktober 2019
Review of REVIEWS

Leuke workshop gehad, bedankt!

Anonymous

Response from CreatiefWezen

Graag gedaan!

workshop

5,0 rating
12 oktober 2019
Review of REVIEWS

Heel goed

Anonymous

Response from CreatiefWezen

Bedankt voor je beoordeling!

workshop

5,0 rating
4 oktober 2019
Review of REVIEWS

Topper

Anonymous

Response from CreatiefWezen

dankjewel!