• Folgeralaan 27, 9207AH Drachten
  • info@creatiefwezen.nl
  • T 0615885822

REVIEWS+

alle beoordelingen

Voor beoordeling van Creatiefwezen word Google & Facebook reviewplatform gebruikt. Alle reviews zijn gecontroleerd op echtheid en zijn afkomstig van authentieke klanten.  

5
Rated 5 out of 5
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

 

 

De onderstaande reviews zijn  verzameld door een Site Reviews plugin die nu niet meer actief is

Beginnerscursus

Rated 5 out of 5
8 december 2021

In een kleine, gezellige groep van 8 personen zijn we in 10 lessen een ontdekkingsreis gaan maken in de verschillende materialen. We zijn aan de slag gegaan met houtskool, pastelkrijt, ecoline en uiteindelijk acrylverf. Binnen deze lessen leer je bepaalde technieken aan die je bij het maken van een kunstwerk allemaal weer kunt gebruiken. Ik ga voor het vervolg!

Sabine

Antwoord van CreatiefWezen atelier

Altijd leuk zo tevreden klant 😉 Ik ga voor zorgen dat je van het schilderen blijft genieten!

cursus voor beginners

Rated 5 out of 5
8 december 2021

Met een leuke groep hebben we in 10 lessen een prachtige verkenning gedaan. Met meerdere materialen kennis gemaakt, waarvan de laatste 4 lessen met acrylverf. Mijn eerste ‘meesterwerk’ is gemaakt en wat is het dan leuk om te ontdekken dat zoiets echt lukt! Iza geeft goede feedback en tips hoe je het zou kunnen doen. Ik ga zeker nog meer lessen volgen!

Marcel

Antwoord van CreatiefWezen atelier

Fijn dat je van de cursus genoten hebt Marcel! Tot de volgende x

beginners cursus

Rated 5 out of 5
8 december 2021

een hele leuke beginnerscursus gehad! een aanrader

Monique

Antwoord van CreatiefWezen atelier

dankjewel voor je review!

Acryl Pouring workshop

Rated 5 out of 5
14 november 2021

Isa heeft speciaal tijd voor ons gemaakt omdat het mijn verjaardag was. Ze heeft ons vieren leuk aan het werk gezet en we hebben de workshop als heel leerzaam en vooral kleurrijk ervaren. Het was een bijzonder ervaring die voor herhaling vatbaar is!

Astrid de la Fosse

Antwoord van CreatiefWezen atelier

Het was ontzettend leuk om het hele gezin een workshop te mogen geven! Dankjewel voor de review!

Workshop acryl pouring

Rated 5 out of 5
14 november 2021

Voor mijn moeders verjaardag hebben we met het gezin de workshop acryl pouring gedaan. Izabela zorgt voor een leuke en gezellige workshop. Alles wordt uitgelegd en ze helpt goed als dat nodig is.

Superleuk om als cadeau te geven en om zelf mee te doen!

Beaudine

Antwoord van CreatiefWezen atelier

Nogmaals hartelijk dank voor jullie komst en een de mooie review!

Workshop

Rated 5 out of 5
24 juli 2021

Samen met mijn dochter een workshop gevolgt met acrylverf. Erg leuk om te doen, mooie werkstukken gemaakt. Izabela legt alles rustig en duidelijk uit.

Een aanrader!

Loes

Antwoord van CreatiefWezen atelier

Ik ben blij dat jullie een fijne middag hebben gehad en bedankt voor je feedback!

schilder lessen

Rated 5 out of 5
16 december 2020

ik heb al 20 lessen gehad doe het nog met veel plezier

heb aardig wat bij geleerd

heb er nog veel plezier in het schilderen

ik beveel creatief wezen van harte aan

hans

Antwoord van CreatiefWezen atelier

Wij zullen nog veel meer mooie schilderijen samen maken Hans!

Leerzaam, ontspannen en leuk.!!

Rated 5 out of 5
1 december 2020

Wat een leuke en leerzame cursus.

Zoveel verschillende materialen waar je mee aan de slag gaat

De uitleg is super

Monique

Antwoord van CreatiefWezen atelier

Bedankt voor deze positieve feedback! Op naar de volgende ronde 😉

Schilderles voor beginners

Rated 5 out of 5
30 november 2020

Ik heb met erg veel plezier de beginners cursus schilderen gevolgd. Leerzame lessen, goede uitleg, stimulerend, inspirerend en gezellig.

Doet

Antwoord van CreatiefWezen atelier

Zeer fijn om te horen Doet!

Schildercursus voor beginner

Rated 5 out of 5
30 november 2020

Izabel is erg aardig en creatief, ze legt het goed uit. Ik vind het een hele leuke cursus en heb het erg naar mijn zin. Ik heb 10 lessen gevolgd en nu weer verder met een vervolgd cursus.

Trang Mai

Antwoord van CreatiefWezen atelier

Dankjewel voor jouw review Trang! Ik ben blij dat je van de cursus aan het genieten bent!

Workshop vogeltjes schilderen

Rated 5 out of 5
3 juli 2020

We hebben een gezellige en leerzame workshop meegedaan , wil graag weer meedoen als er weer workshops zijn.

Renske wever

Creatieve Therapie

Rated 5 out of 5
26 juni 2020

Een fijne persoonlijke, gezellige en gastvrije omgeving waar Isabel met haar professionaliteit als therapeute ontzettend veel diepteinzichten geeft door de wijze waarop jouw kunstwerken tot stand komen. Erg leerzaam. Voor mij was dit een fantastische aanvulling op mijn cognitieve therapie.

Dank je wel voor de inzichten.

Conny

Antwoord van CreatiefWezen atelier

Leuk om te horen dat het wisselwerk tussen de cognitieve- en beeldende therapie zo mooi is verlopen. Bedankt voor je review!

Vrolijke kippen schilderen

Rated 5 out of 5
31 mei 2020

Samen met mijn dochter van 12 de workshop gedaan. Was heel geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar.

Sjoukje Veenstra

Antwoord van CreatiefWezen atelier

Bedankt voor jullie komst en misschien tot de volgende keer!

workshop

Rated 5 out of 5
1 februari 2020

Vandaag een erg leuke workshop gedaan met een groepje van totaal zes dames.

In een gezellige, ontspannen sfeer hebben we een leuk werkstuk gemaakt, waar we trots op kunnen zijn – dankzij de duidelijke uitleg en hulp van Izabela.

Een echte aanrader als je eens lekker ontspannen creatief bezig wilt zijn.

Thea en Alie

Antwoord van CreatiefWezen atelier

Fijn dat jullie van het schilderen genoten hebben en zeer bedankt voor jullie review!

workshop

Rated 5 out of 5
11 januari 2020

Ontzettend leuke workshop, erg laagdrempelig voor de beginner. In de workshopruimte is geen gebrek aan inspiratie en Izabel laat op simpele wijze zien hoe je je schilderwerk kunt verbeteren. Erg leerzaam en een aanrader om met een klein groepje te doen!

Anoniem

Antwoord van CreatiefWezen atelier

Ontzettend bedankt voor je feedback!

workshop

Rated 4 out of 5
7 december 2019

Het was een hele leerzame en ook super leuke workshop om te volgen. Jammer dat de tijd voorbij vloog.

Anoniem

Antwoord van CreatiefWezen atelier

Bedankt voor je feedback Romano!

workshop

Rated 5 out of 5
4 november 2019

Zaterdag 2 november 2019 hebben we onze jaarlijkse zussendag gehad. Een workshop schilderen bij Iza.. We hebben een leuke ochtend gehad met een creatieve begeleiding en een uitstekend eindresultaat.

De workshop is een aanrader!

Anoniem

Antwoord van CreatiefWezen atelier

Bedankt voor je beoordeling! Het was een leuke ochtend!

zussendag

Rated 5 out of 5
4 november 2019

Het was geweldig!!!

Wij hadden zussen dag en hebben een inspirerende ochtend gehad en gingen zéér tevreden naar onze volgende locatie met allemaal een kunstwerk.

Bedankt Isa voor de leuke ochtend en je bent een aanrader!!Je kreeg ons allemaal rustig hahaha

Anoniem

Antwoord van CreatiefWezen atelier

Bedankt Ria! Het was leuk om jullie deze ochtend te mogen verzorgen!

workshop

Rated 5 out of 5
24 oktober 2019

Leuke workshop gehad, bedankt!

Anoniem

Antwoord van CreatiefWezen atelier

Graag gedaan!

workshop

Rated 5 out of 5
12 oktober 2019

Heel goed

Anoniem

Antwoord van CreatiefWezen atelier

Bedankt voor je beoordeling!

workshop

Rated 5 out of 5
4 oktober 2019

Topper

Anoniem

Antwoord van CreatiefWezen atelier

dankjewel!

CreatiefWezen atelier