4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 16 reviews)
Uitstekend94%
Heel goed6%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Workshop

Rated 5 out of 5
24 juli 2021

Samen met mijn dochter een workshop gevolgt met acrylverf. Erg leuk om te doen, mooie werkstukken gemaakt. Izabela legt alles rustig en duidelijk uit.
Een aanrader!

Loes

Antwoord van CreatiefWezen

Ik ben blij dat jullie een fijne middag hebben gehad en bedankt voor je feedback!

schilder lessen

Rated 5 out of 5
16 december 2020

ik heb al 20 lessen gehad doe het nog met veel plezier
heb aardig wat bij geleerd
heb er nog veel plezier in het schilderen
ik beveel creatief wezen van harte aan

hans

Antwoord van CreatiefWezen

Wij zullen nog veel meer mooie schilderijen samen maken Hans!

Leerzaam, ontspannen en leuk.!!

Rated 5 out of 5
1 december 2020

Wat een leuke en leerzame cursus.
Zoveel verschillende materialen waar je mee aan de slag gaat
De uitleg is super

Monique

Antwoord van CreatiefWezen

Bedankt voor deze positieve feedback! Op naar de volgende ronde 😉

Schilderles voor beginners

Rated 5 out of 5
30 november 2020

Ik heb met erg veel plezier de beginners cursus schilderen gevolgd. Leerzame lessen, goede uitleg, stimulerend, inspirerend en gezellig.

Doet

Antwoord van CreatiefWezen

Zeer fijn om te horen Doet!

Schildercursus voor beginner

Rated 5 out of 5
30 november 2020

Izabel is erg aardig en creatief, ze legt het goed uit. Ik vind het een hele leuke cursus en heb het erg naar mijn zin. Ik heb 10 lessen gevolgd en nu weer verder met een vervolgd cursus.

Trang Mai

Antwoord van CreatiefWezen

Dankjewel voor jouw review Trang! Ik ben blij dat je van de cursus aan het genieten bent!

Workshop vogeltjes schilderen

Rated 5 out of 5
3 juli 2020

We hebben een gezellige en leerzame workshop meegedaan , wil graag weer meedoen als er weer workshops zijn.

Renske wever

Creatieve Therapie

Rated 5 out of 5
26 juni 2020

Een fijne persoonlijke, gezellige en gastvrije omgeving waar Isabel met haar professionaliteit als therapeute ontzettend veel diepteinzichten geeft door de wijze waarop jouw kunstwerken tot stand komen. Erg leerzaam. Voor mij was dit een fantastische aanvulling op mijn cognitieve therapie.
Dank je wel voor de inzichten.

Conny

Antwoord van CreatiefWezen

Leuk om te horen dat het wisselwerk tussen de cognitieve- en beeldende therapie zo mooi is verlopen. Bedankt voor je review!

Vrolijke kippen schilderen

Rated 5 out of 5
31 mei 2020

Samen met mijn dochter van 12 de workshop gedaan. Was heel geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar.

Sjoukje Veenstra

Antwoord van CreatiefWezen

Bedankt voor jullie komst en misschien tot de volgende keer!

workshop

Rated 5 out of 5
1 februari 2020

Vandaag een erg leuke workshop gedaan met een groepje van totaal zes dames.
In een gezellige, ontspannen sfeer hebben we een leuk werkstuk gemaakt, waar we trots op kunnen zijn – dankzij de duidelijke uitleg en hulp van Izabela.
Een echte aanrader als je eens lekker ontspannen creatief bezig wilt zijn.

Thea en Alie

Antwoord van CreatiefWezen

Fijn dat jullie van het schilderen genoten hebben en zeer bedankt voor jullie review!

workshop

Rated 5 out of 5
11 januari 2020

Ontzettend leuke workshop, erg laagdrempelig voor de beginner. In de workshopruimte is geen gebrek aan inspiratie en Izabel laat op simpele wijze zien hoe je je schilderwerk kunt verbeteren. Erg leerzaam en een aanrader om met een klein groepje te doen!

Antwoord van CreatiefWezen

Ontzettend bedankt voor je feedback!

workshop

Rated 4 out of 5
7 december 2019

Het was een hele leerzame en ook super leuke workshop om te volgen. Jammer dat de tijd voorbij vloog.

Antwoord van CreatiefWezen

Bedankt voor je feedback Romano!

workshop

Rated 5 out of 5
4 november 2019

Zaterdag 2 november 2019 hebben we onze jaarlijkse zussendag gehad. Een workshop schilderen bij Iza.. We hebben een leuke ochtend gehad met een creatieve begeleiding en een uitstekend eindresultaat.
De workshop is een aanrader!

Antwoord van CreatiefWezen

Bedankt voor je beoordeling! Het was een leuke ochtend!

zussendag

Rated 5 out of 5
4 november 2019

Het was geweldig!!!
Wij hadden zussen dag en hebben een inspirerende ochtend gehad en gingen zéér tevreden naar onze volgende locatie met allemaal een kunstwerk.
Bedankt Isa voor de leuke ochtend en je bent een aanrader!!Je kreeg ons allemaal rustig hahaha

Antwoord van CreatiefWezen

Bedankt Ria! Het was leuk om jullie deze ochtend te mogen verzorgen!

workshop

Rated 5 out of 5
24 oktober 2019

Leuke workshop gehad, bedankt!

Antwoord van CreatiefWezen

Graag gedaan!

workshop

Rated 5 out of 5
12 oktober 2019

Heel goed

Antwoord van CreatiefWezen

Bedankt voor je beoordeling!

workshop

Rated 5 out of 5
4 oktober 2019

Topper

Antwoord van CreatiefWezen

dankjewel!

Facebook