schilderclub

VANWEGE TE WEINIG BELANGSTELLING VOORLOPIG NIET GAANDE 

als je met meerdere personen hiervan gebruik wil maken, graag een contact opnemen!

2 x in de maand om de week, op donderdagavond,  van 19.00 uur tot 21.00 uur

is bij Creatiefwezen een mogelijkheid om 2 uur lang gezellig samen vrij komen schilderen om je techniek te verbeteren.

Je werk zelfstandig aan je eigen project.  Het belangrijkste doel van de schilderclub is teken- en schilderkunst van zijn leden te bevorderen, maar onder het schilderen is er ook ruimte om (kunst)ervaringen met elkaar te delen en een lekkere bakkie koffie te drinken. Er wordt geen les gegeven, maar ik ben nabij voor het advies.

In het ruim opgezet atelier kun je gebruik maken van de schetspapier, potloden, schildersezels, haardrogers, paletmessen en kwasten, zwarte en witte verf,  doekjes, bakjes  en allerlei kleine benodigdheden die je bij het schilderen nodig hebt.  Enige wat je zelf moet meenemen is een schilderdoek en verf die je gaat gebruiken.  Een schilderdoek of mdf paneel en verf is ook (tegen meerprijs) in het atelier verkrijgbaar. 

Koffie, thee en wat lekkers staat altijd klaar!

Kosten:

  • voordelige  stempelkaart  (10x + 1x gratis)    €100*                 
  • of  €10 per keer. 

*geldig het hele jaar m.u.v. schoolvakanties en feestdagen    

Tip :  Je kan event. jouw stempelkaart wisselen voor b.v. een workshop!

Belangrijk: Laat het wel eerst even weten dat je komt! Bij minder dan 3 deelnemers gaat deze avond niet door! Een whatsapp of sms op 0615885822 is voldoende 

Corona garantie

Mocht de activiteit  vanwege Corona maatregels niet doorgaan, de ingekochte en niet gebruikte avonden worden terugbetaald.