CreatiefWezen verbindt! Beeldend coachen, creatieve workshops en cursussen

Beste Abonnees,

De zomer is in volle gang en verwent ons met een heerlijk geur- en kleurenpret. We kunnen nog volop van de lange dagen profiteren en de vitamine D voorraad verder opbouwen :)

Hoewel ik ook van de zomertijd geniet, het Creatiefwezen is ondertussen enige veranderingen ondergaan...Het atelier is van de nok zolder naar de 1e verdieping van de boerderij verhuist!

De nieuwe werkplek is ruim en licht maar ademt nog steeds het sfeer van een oude hooizolder!

Hierbij presenteer ik jullie trots mijn nieuwe werkruimte. Ik hoop hier vele leuke workshops en lessen te kunnen geven!

bekijk het atelier

Activiteitenprogramma voor de komende periode.  

Vanaf september start ik weer met de lessenreeks voor de beginners.

Het doel van mijn programma is jullie kennis te laten maken met de beeldaspecten, diverse beeldende materialen en technieken. Zodat, jullie kunnen eigen stijl- en voorkeuren ontdekken. 1x pw krijgen jullie van mij een email  thuis toegestuurd met de  lesprogrammaoverzicht. 

Jullie kunnen in blokken van 2-3 lessen experimenteren met pastelkrijt, ecoline en acrylverf. We passen de beeldaspecten toe en we oefenen met een eigen techniek. Tijdens de les werken we altijd aan een klein project. Die kunnen jullie ook naar huis meenemen. 

Het lesmodule bestaat van 10 bijeenkomsten op maandagavond, tussen 19.30 en 21.30, incl. de nodige materialen en koffie/thee/koek.

Wil je met je vriendinnen of familieleden op andere dag/tijd komen, laat het maar even weten! Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden ;)

Omvang van de groep is min 3 en max 8 pers.

Kost: 150 EURO

Inschrijven graag op info@creatiefwezen.nl 

Ik wil jullie hierbij ook kennis geven dat vanaf september begint weer een Socialdeal actie ! Pakt de workshopdeal en deel, deel, deel!

Los van de Socialdeal op de agenda van  Creatiefwezen staan nog andere interessante workshops! 

https://www.creatiefwezen.nl/calendar/


Wat denk je van een zwart-wit portret maken? bv. van je dierbare of je lievelingsdier? Ik zet het schets voor je op de canvas en jij doet de rest! Makkelijk toch?

Of een kleurrijk workshop waterlelies schilderen? Maak een krachtige abstract werkstuk die iedereen zijn aandacht zou trekken!

kijk voor alle details  en andere workshops op https://www.creatiefwezen.nl/workshops/

bel of app  op 0615885822

 

Tot horens,

Met creatieve groet,

Izabela

Modify your subscription    |    View online
CreatiefWezen beeldend atelier
Folgeralaan 27, 9207 AH Drachten
Copyright or Legal text