Ga naar de inhoud

Betreed de Magische Wereld van Acrylpouring: Workshop voor Creatieve Stroom

Ben je klaar om een kunstvorm te ontdekken die zowel fascinerend als bevrijdend is? De Acrylpouring Workshop biedt jou de mogelijkheid om te experimenteren, te creëren en je innerlijke kunstenaar te laten stralen.

Wat is Acrylpouring? Acrylpouring is een unieke en opwindende kunsttechniek waarbij acrylverf wordt vermengd met speciale gietmiddelen en vervolgens op het canvas wordt gegoten. De resulterende creaties zijn levendig, organisch en vaak verbluffend abstract. Geen twee werken zijn ooit hetzelfde, wat bijdraagt aan de magie van deze kunstvorm.

Wat kun je verwachten van onze workshop:

 • Inleiding tot Acrylpouring: We beginnen met een boeiende inleiding over acrylpouring, waarbij je de basisprincipes en technieken leert. Tijdens deze workshop ga je 3 schilderijen maken in verschillende giettechnieken, bv: dirty pour, flip cup en swipe.
 • Hands-on Ervaring: Nu is het jouw beurt! Je gaat zelf aan de slag met acrylpouring op canvas en ontdekt hoe verf zich kan ontvouwen en mengen om prachtige patronen te creëren.
 • Creatieve Begeleiding: Ik sta altijd klaar om je te begeleiden en te inspireren gedurende het hele proces.
 • Experimenteer met Kleuren en Stijlen: Je hebt de vrijheid om te experimenteren met verschillende kleuren, technieken en composities om jouw unieke kunstwerk te creëren.
 • De Magie van het Gieten: Deze techniek staat bekend om zijn verrassende wendingen en het onvoorspelbare karakter van de resultaten, wat voor opwinding en verwondering zorgt.
 • Samen Delen: Tijdens de workshop heb je de kans om je werk te delen, tips uit te wisselen met mede-deelnemers en te genieten van een inspirerende en ondersteunende sfeer.

 

Voor wie is deze workshop geschikt:

 • Iedereen, of je nu een doorgewinterde kunstenaar bent of nog nooit een penseel hebt aangeraakt.
 • Creatieve geesten die op zoek zijn naar een nieuwe vorm van zelfexpressie.
 • Groepen vrienden, collega’s of individuen die een verrijkende, gezamenlijke ervaring willen beleven.

 

Wat moet je meebrengen: Ik zorg voor alle materialen die nodig zijn voor de workshop, inclusief canvas, acrylverf en gietmiddelen. Alles wat je hoeft mee te nemen, is je nieuwsgierigheid en enthousiasme voor creativiteit.

Kosten ACRYLPOURING Workshop  (3 uur koffie/thee en lekkers)  incl. 3 schilderijen 

– 4 tot max 6 personen (3 uur) – € 55 pp  

– 3 personen, (2,5uur)  – €65 pp 

– 2 personen (2,5 uur) –  €75 pp

– 1 persoon (2 uur) – € 110 

Goed om te weten: 

 • je werk moet aantal dagen in het atelier blijven drogen
 • op een afgesproken moment haal je de werkstukken op 

Deze workshop kun je als groep -of individueel boeken, van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur (op basis van beschikbaarheid) 

In het weekend (begint vrijdag 18.00 uur) geldt 50% toeslag.

kijk de agenda 

Stap binnen in de betoverende wereld van acrylpouring en laat je artistieke expressie vrij stromen. Doe met ons mee en ervaar een dag vol kunst, kleur en creativiteit. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de magie van acrylpouring!

CreatiefWezen