Ga naar de inhoud

Ontdek de Creatieve Wereld van Acrylverf: Workshop voor Kunstliefhebbers

Ben je klaar om de wondere wereld van acrylverfschilderen te verkennen? Mijn Acrylverf Workshop is de ideale gelegenheid om je creatieve expressie te laten bloeien en te ontdekken wat je met dit veelzijdige medium kunt bereiken.

Wat is Acrylverf? Acrylverf is een van de meest populaire en veelzijdige schildermedia die er zijn. Het staat bekend om zijn snelle droogtijd, levendige kleuren en flexibiliteit. Of je nu een ervaren schilder bent of nog nooit een penseel hebt vastgehouden, acrylverf biedt eindeloze mogelijkheden voor expressie.

Wat kun je verwachten van onze workshop:

  • Introductie: Ik begin met een korte inleiding over acrylverf, waarbij je de basisprincipes en technieken leert.

  • Hands-on Ervaring: Nu is het tijd om zelf te schilderen! Je gaat aan de slag met acrylverf op canvas en ervaart hoe je kleuren mengt en vorm geeft aan je creatieve visie.

  • Begeleiding en Inspiratie: Ik sta klaar om je te begeleiden, tips te geven en je te inspireren gedurende het hele creatieve proces.

  • Experimenteer en Creëer: Je krijgt de vrijheid om te experimenteren met verschillende technieken, stijlen en onderwerpen, zodat je je eigen unieke meesterwerk kunt creëren.

  • De Magie van Zelfexpressie: Acrylverf stelt je in staat om je emoties en ideeën op een visuele en boeiende manier uit te drukken.

  • Deel met Mede-Kunstenaars: De workshop creëert gemeenschap waar je je werk kunt delen, ideeën kunt uitwisselen en nieuwe vrienden kunt maken.

Voor wie is deze workshop geschikt:

  • Iedereen, ongeacht je vaardigheidsniveau in kunst.
  • Creatievelingen die hun artistieke horizon willen verbreden.
  • Groepen vrienden, collega’s of individuen die op zoek zijn naar een inspirerende en gezamenlijke ervaring.

Wat moet je meebrengen:  Alle benodigde materialen, inclusief canvas, verf en kwasten, worden verzorgd tijdens de workshop. Jij hoeft alleen je nieuwsgierigheid en enthousiasme mee te nemen!

Kosten: €45   (2.5  uur, koffie/thee/lekkers)

Deelname met min 4 personen (met minder deelnemers kan ook, maar je betaalt voor 4 deelnemers)

Deze workshop kun je  boeken van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur, op basis van beschikbaarheid 

In het weekend (begint vrijdag om 18.00 uur) geldt 50% toeslag.

kijk de agenda  

Thema en techniek in overleg. Je kan jouw eigen plaatje meenemen, of je kijkt rond in het atelier om inspiratie op te doen.  Wij gaan samen uitzoeken wat mogelijk is.  Wil je een langere workshop of heb je een speciale wens? Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Kom en ontdek de prachtige wereld van acrylverf en ervaar hoe kunst je hart kan verrijken en je creatieve geest kan bevrijden. Schrijf je vandaag nog in en laat je inspireren door de mogelijkheden van acrylverfschilderen!

In de link hieronder vind je alvast enkele workshopsvoorbeelden

https://www.creatiefwezen.nl/galerij/ 

ABSTRACT WATERLELIES – werkproces      http://www.youtube.com/watch?v=0aD8y40zw7Y&t=487s

CreatiefWezen