Ga naar de inhoud

Ontplooi jezelf en ontdek je creatieve talenten! Schrijf je in voor een schilderles voor beginners !

De lesmodule bestaat uit 10 bijeenkomsten op maandagavond van 19.00 tot 21.00

Kosten  € 210 *    incl. materialen, koffie en thee en wat lekkers

Mogelijkheid om de cursus te financieren via het Volwassenenfonds Sport & Cultuur 

 

In deze cursus behandelen we de basis van tekenen en schilderen. Ik zal met jullie interessante feiten over de beeldaspecten, verschillende materialen en technieken delen. De ‘beeldaspecten’ vormen de bouwstenen van de visuele taal waarmee de kunstenaar communiceert met de kijker. Door middel van studies en experimenten met kleur, vorm en compositie ontwikkel je een begrip voor de werking en de expressiemogelijkheden van deze beeldaspecten.

Gedurende de 10 avonden verkennen jullie de mogelijkheden van vier verschillende media: houtskool, pastelkrijt, ecoline en acrylverf.

Het doel van mijn programma is om jullie vertrouwd te maken met de beeldaspecten en diverse creatieve materialen en technieken te leren hanteren. Eenmaal per week ontvangen jullie een e-mail van mij met een overzicht van het lesprogramma. In blokken van ongeveer 3 lessen zullen jullie experimenteren met houtskool, pastelkrijt, ecoline en acrylverf. Hierbij zullen jullie je eigen stijl en voorkeuren ontdekken. Tijdens de lessen werken we altijd aan een klein project dat je ook mee naar huis kunt nemen.

Dit beloven 10 avonden** vol inspiratie en nieuwe inzichten op het gebied van beeldende kunst! 

We hebben twee vaste instapmomenten: in februari en september. Na deze cursus kun je doorstromen naar een vervolgcursus op dinsdagmiddag13.00  uur of dinsdag- en woensdagavond 19.00 uur.

De groepsgrootte varieert van 5 tot maximaal 8 personen. 

Als je met eigen vriendengroep (minimaal 5 personen) op een andere dag of tijdstip de cursus wilt volgen kunnen wij samen naar de mogelijkheden kijken.

*    50% aanbetaling vereist 

**  lesavond kan niet worden ingehaald

 Mocht de cursus door de privé omstandigheden of vanwege de officiële maatregels niet doorgaan, worden de geannuleerde lessen terugbetaald.

CreatiefWezen