Ga naar de inhoud

Welkom bij boeiende Mixed Media Workshop, waar kunst en creativiteit samenkomen om een wereld vol mogelijkheden te onthullen. Deze workshop is ontworpen om de deelnemers te inspireren, hun artistieke vaardigheden te ontwikkelen en de artistieke horizon te verbreden. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of gewoon op zoek bent naar een creatieve uitlaatklep, deze workshop biedt voor iedereen iets bijzonders.

In deze workshop zullen we verschillende technieken en materialen verkennen, waaronder aquarelverf, acrylverf, potloden, inkt, collages, textuurpasta, en meer. De combinatie van deze diverse elementen stelt deelnemers in staat om unieke kunstwerken te creëren die persoonlijke expressie weerspiegelen.

Programma hoogtepunten:

  1. Kennismaking met Mixed Media: Ontdek wat mixed media kunst is en hoe je verschillende materialen en technieken kunt combineren om rijke, gelaagde kunstwerken te maken.

  2. Creatieve Oefening: We zullen enkele leuke en uitdagende oefeningen doen om je creativiteit te stimuleren en je vaardigheden te verbeteren.

  3. Praktische Begeleiding: Persoonlijke begeleiding en feedback worden geboden om je te helpen bij het ontwikkelen van je eigen stijl en technieken.

  4. Verken Je Eigen Stijl: Deze workshop moedigt je aan om je persoonlijke verhaal en emoties uit te drukken in je kunstwerken.

  5. Materialen en Hulpmiddelen: We zullen de verschillende materialen en hulpmiddelen gebruiken. Alle benodigdheden worden door het atelier geleverd. 

De Mixed Media Workshop is geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden, en biedt een inclusieve en ondersteunende omgeving om je artistieke vaardigheden te ontwikkelen en te groeien. Het doel is om je te inspireren om je eigen kunstwerken te maken en je artistieke horizon te verbreden.

Kosten 2,5 uur werkstuk op canvas: € 45

Kom en doe mee aan onze Mixed Media Workshop en ontdek de spannende wereld van creatieve expressie! 

CreatiefWezen