Meteen naar de inhoud

Heb je meer aandacht nodig en wil je liever alleen (therapeutisch) aan de slag? 

Herken je het volgende…In principe heb je alles voorelkaar. Prima leventje zou iemand zeggen, maar toch heb je het gevoel dat je vastzit. Je kan moeilijk aangeven wat je voelt en nauwelijks van iets genieten of even stilstaan. Door alle drukte is er geen tijd meer voor ontspanning of dromen.  Je vraagt je af, wat is met mij aan de hand, wat mis is eindelijk? Waarom ben ik zo geprikkeld en gestrest, soms zonder reden. Je probeert de leegte in je ziel op te vullen, maar hoe doe je dat?

Als beeldend therapeut zal ik je helpen jouw gevoelens en frustraties in beeld te brengen.  Wij gaan WEL stilstaan bij wat jouw behoeftes zijn, om van daaruit jouw nieuwe koers te bepalen. Mogelijk ben je het genieten, het ontspannen en het spelen verleerd. Werken met beeldende materialen kan voor jouw de eerste stap naar verandering zijn! 

Het doel van de activiteiten is het erkennen van jouw belemmeringen en het bewust worden van jezelf; jouw patronen, emoties en jouw gedachten. 

Investering €55 p/u

Programma, dag en tijd in overleg

Mogelijk dekt jouw verzekeraar een gedeelte van de kosten vanuit de alternatieve geneeswijzen  (aanvullende verzekering)

 

Nieuwsgierig hoe anderen het beeldend therapieproces ervaren? Kijk naar de onderstaande filmpjes 
Bert https://vimeo.com/79294855

Jacqueline https://vimeo.com/80189630

bron: vimeo.com

CreatiefWezen