Ga naar de inhoud

Heb je meer aandacht nodig en wil je liever alleen (therapeutisch) aan de slag?

Herken je het volgende… In principe heb je alles voor elkaar. Iemand zou zeggen dat je een prima leven hebt, maar toch heb je het gevoel dat je vastzit. Je kunt moeilijk onder woorden brengen wat je precies voelt en kunt nauwelijks genieten of even tot rust komen. Door de drukte van het dagelijks leven is er geen tijd meer voor ontspanning of dromen. Je vraagt je af: “Wat is er met mij aan de hand? Wat ontbreekt er in mijn leven? Waarom ben ik zo prikkelbaar en gestrest, soms zonder aanwijsbare reden?” Je wilt leegte in je ziel op te vullen, maar hoe doe je dat?

Als beeldend therapeut zal ik je helpen om jouw gevoelens en frustraties visueel te uiten. Samen zullen we stilstaan bij jouw behoeften, om van daaruit een nieuwe koers te bepalen. Misschien ben je het vermogen om te genieten, te ontspannen en te spelen verloren. Werken met beeldende materialen kan voor jou de eerste stap naar verandering zijn!

Het doel van deze activiteiten is het erkennen van jouw belemmeringen en het bewust worden van jezelf: jouw patronen, emoties en gedachten.

Investering: €65 per uur

Het programma, de dag en de tijd worden in overleg bepaald.

Mogelijk dekt jouw verzekeraar een gedeelte van de kosten vanuit de alternatieve geneeswijzen  (aanvullende verzekering)

Mogelijkheid om het traject te financieren via het Volwassenenfonds Sport & Cultuur (zelf aanvragen)

 

Nieuwsgierig hoe anderen het beeldend therapieproces ervaren? Kijk naar de onderstaande filmpjes 

Bert https://vimeo.com/79294855

Jacqueline https://vimeo.com/80189630

bron: vimeo.com

CreatiefWezen