MINDFULNESS-intuïtief schilderen

MINDFULNESSIntuïtief  schilderen  –  expressieve  spiegelbeeld

KOSTEN  €30 

Met een vorm van Mindfulness – intuïtief schilderen neem je een reis door je innerlijke beleveniswereld. Je maakt contact met je geestelijke & lichamelijke sensaties en geef ze een beeldende vormgeving.  Door ritmische en speelse beweging komt meer rust in jouw hoofd en jouw stresslevel daalt.

Je werkt 2,5 uur op papierkarton (max maat A2, 42x60cm) met bv acrylverf of waterverf. Je hebt ruimte om met nieuwe ideeën te experimenteren en mixmedia technieken uitproberen. Zoals bv een collage met: textiel, behang, klei, zand of steentjes, stempelen, schuren, krassen, knippen etc. Door deze verschillende materialen met elkaar te combineren, komt je vaak tot een bijzondere ontdekkingen. Verrassing gegarandeerd 😉

Tijdens deze workshop kun je ook met de meditatie werken. Iedereen heeft zijn eigen comfortzone, dus een groepsmeditatie moeten we eerst overleggen. Maar misschien kan je zelf de oefeningen doen via je telefoonoortje. Iedereen mag de sessie naar zijn eigen behoeftes invullen!  Ik doe mijn best om jouw mindfulness proces op gang te brengen!

Het doel van onze bijeenkomsten is om je de negatieve of frustrerende emoties uit te werken en loslaten. De positieve momenten mogen natuurlijk ook in beeld vereeuwig worden 😉  

Dit is geen schilderles, maar ik ga je natuurlijk helpen en door alle verschillende materialen begeleiden.  Ervaring met kunstzinnige is absoluut niet nodig!

Tip: geeft je op voor deze workshop met iemand die je lief is.  Soms wil je met degene meer aansluiting, maar praten is moeilijk.  tijdens de sessie hoeft je dus niet te praten, Het beeld zegt al genoeg. Een krachtige vorm die je creëert, spiegelt wat er diep van binnen speelt. Je leert jezelf beter kennen, maar je krijgt ook meer inzicht in de belevenis van een ander en jullie relatie. Dat kan jullie band versterken! 

Deelname vanaf 4 tot 8 personen

Deze workshop heeft geen vaste agenda. Mocht er meer deelname interesse komen, gaan wij kijken naar een geschikte datum.

Ik recommandeer om mindfulnesss  sessie om de week doen. Dit om een vaste schema te volgen. 

#mindfulness