Ga naar de inhoud

Workshop  MINDFULNESS– intuïtief schilderen richt zich op de ervaring van het hier en nu. Het doel van deze activiteit is om inzicht te krijgen in alles wat je doormaakt en hiervoor verantwoordelijkheid te nemen. Door je creatieve werk te spiegelen leer je jouw emoties beter te begrijpen en te doorvoelen. 

Deze workshop begint met een korte adem- en bodyscan oefening. Dit om je innerlijke beleving naar boven te halen. Vervolgens ga je een losmakende opdracht uitvoeren. Daarna kun je de sessie invullen op basis van je eigen behoeften. Ik doe mijn best om je te ondersteunen in je mindfulness-proces 

Je werkt 2,5 uur op papierkarton (maximale maat A2, 42×60 cm) met bijvoorbeeld pastelkrijt, acrylverf of waterverf. Je hebt ook alle ruimte om te experimenteren met mixed media technieken. In het atelier zijn alle benodige materialen aanwezig. Door de verschillende materialen met elkaar te combineren, creëer je je eigen unieke kunstwerk.

Dit is geen schilderles, maar ik zal je natuurlijk begeleiden tijdens je werkzaamheden. Ervaring met kunst is dus niet nodig!

Deelname 4 tot 8 personen

Bij voldoende interesse worden de sessies 2x per maand gehouden

KOSTEN  per sessie €35 

Sessies op maandagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur


Klik HIER voor een aanmelding

 

#mindfulness

CreatiefWezen