Hallo, mijn naam is Izabela,  

Ik geloof dat elke vorm van creativiteit tot persoonlijke bloei leidt en ontwaakt het vermogen om uit eigen comfortzone te stappen, om een nieuw pad te bewandelen. Het mooiste van kunst is dat iedereen op zijn eigen manier een kunstenaar kan zijn. Ik help je graag om een artist in jezelf te ontdekken! Het word mijn missie om jouw geest te inspireren en je hoofd met je hart te verbinden.

Mijn verhaal begon op een herfstige novemberdag in 1971 in de Poolse stad Stettin. Van kleins af ben ik een curieus en fantasierijk meisje geweest, die liefst buiten aan het spelen was. Later, door mijn enorme nieuwsgierigheid naar de wereld, ben ik veel gaan reizen. Ik heb ruim van de vrijheid op tour genoten, tot het uiteindelijk kribbelde naar iets vast. De rustige haven heb ik dicht bij de Waddenzee gevonden, in het Friese landschap.

Ik zie mezelf als een actief persoon, die in het denken en doen creatief is. In 2014 heb ik mezelf een boost gegeven, door de nieuwe opleiding te volgen. Met een Bachelor of Arts Therapies diploma op zak, heb ik in 2019 de deuren van eigen praktijk Creatiefwezen workshop atelier geopend. Als vaktherapeut en beeldende coach, deel ik met de belangstellenden de helende kracht van kunstzinnige activiteiten.  Daarnaast voer ik de schilderlessen en creatieve workshops uit. 

Het is misschien leuk te weten, dat ik ook een autodidact kunstenaar ben, met veel liefde voor de figuratieve kunst. Mijn creatieve proces word geleidt door het hier en nu ervaring. Ik zoek naar een vertalingsslag van mijn inspiratie in diverse beeldende middelen en technieken.  Ik gebruik bij voorkeur sensopatische materialen, om een zintuiglijke ervaring te creëren. 

Ik hoop dat ik je nieuwsgierig heb gemaakt naar mijn workshop atelier! 

Kijk voor mijn aanbod op de site en word geïnspireerd en geactiveerd!

Met creatieve groet,

Izabela

Lid van FVB en NBVT

zorgnr. 90110637

Facebook