Ga naar de inhoud

BIO

Hallo, mijn naam is Izabela. Ik geloof dat elke vorm van creativiteit tot persoonlijke groei leidt. Kunstzinnige nieuwsgierigheid ontwaakt verborgen talent en helpt ons uit onze comfortzone te stappen. Ik help je graag om je hoofd met je hart te verbinden en je talent te ontwikkelen!

Even kort over mezelf…

Mijn verhaal begon op een herfstige novemberdag in 1971 in de Poolse stad Stettin. Van jongs af aan ben ik een fantasierijk meisje geweest dat het liefst buiten speelde, ver weg van huis. Later, door mijn enorme nieuwsgierigheid ben ik door de wereld met een boot getrokken. Mijn culturele reis heeft mij veel inspiratie opgeleverd en heeft mijn horizon enorm verbreed. Het was een fantastische tijd vol avontuur, echter na een aantal jaren ben ik reis moe geworden. Mijn rustige haven heb ik uiteindelijk in het Friese landschap gevonden.

Ik zie mezelf als een actief persoon, die zowel in denken als doen creatief is. In 2014 gaf ik mijzelf een boost door een nieuwe opleiding te volgen. Met Bachelor of Arts Therapies diploma op zak lanceerde ik in 2019 mijn eigen praktijk Creatiefwezen. Als vaktherapeut en beeldende coach wil ik graag met mensen de helende kracht van kunstzinnige activiteiten delen. Ik begeleid schilderlessen en geef creatieve workshops op maat. Daarnaast maak ik ook mijn eigen kunst onder de naam IzArt. Ik ben autodidactisch kunstenaar die graag met diverse materialen en technieken werkt. Zintuigelijk ervaren – daar houd ik er van! Mijn creatief proces is een verweven verhaal van denken, voelen en handelen. Dat uit zich in de gelaagdheid van mijn creaties. Bij Izartshop vind je enkele voorbeelden van mijn werk. 

Tot zover over mij. 

Kijk gerust rond op mijn website en laat je inspireren en activeren!

Met creatieve groet,

Izabela Spagielska

 

Lid van FVB en NVBT

CreatiefWezen