• Folgeralaan 27, 9207AH Drachten
  • info@creatiefwezen.nl
  • T 0615885822

over Iza

BIO

Kunst prikkelt, intrigeert, provoceert, daagt uit en wekt zintuiglijke sensaties op. Kortom het beweegt ons!

Hallo, mijn naam is Izabela (Iza),

Ik geloof dat elke vorm van creativiteit tot persoonlijke bloei leidt. Kunstzinnige nieuwsgierigheid ontwaakt verborgen talent en helpt ons om uit de comfortzone te stappen. Het mooiste van kunst is dat iedereen op zijn eigen manier een kunstenaar mag zijn!

Ik help je graag om je hoofd met je hart te verbinden!

Even kort over mezelf…

Mijn verhaal begon op een herfstige novemberdag in 1971 in de Poolse stad Stettin. Van kleins af ben ik een fantasierijk meisje geweest, die liefst buiten, ver weg van haar huis aan het spelen was. Later, door mijn enorme nieuwsgierigheid, ben ik veel gaan reizen.  Mijn cultuurtocht heeft mij veel inspiratie opgeleverd! Ik ontdekte ook veel over mijzelf en de wereld. Het heeft mij versterkt en heeft mijn horizon enorm verbeedt. Het was een fantastische tijd vol avontuur. Echter na een aantal reisjaren ben ik aan een vaste ligplaats toe geweest.  Mijn rustige haven heb ik dicht bij de Waddenzee gevonden en het Friese landschap is mijn thuis geworden.

Ik zie mezelf als een actief persoon, die in het denken en doen creatief is. In 2014 heb ik mezelf een boost gegeven, door een nieuwe opleiding te volgen. Met een Bachelor of Arts Therapies diploma op zak, heb ik in 2019 mijn eigen praktijk Creatiefwezen gelanceerd. 

Als vaktherapeut en beeldende coach, wil ik met de belangstellenden de helende kracht van kunstzinnige activiteiten delen.  Daarnaast voer ik ook schilderlessen en creatieve workshops uit. 

Het is misschien leuk te melden, dat ik ook een autodidact kunstenaar ben, met veel liefde voor de figuratieve kunst. Mijn creatieve proces word geleidt door het hier en nu ervaring. Ik zoek naar een vertalingsslag van mijn inspiratie in diverse beeldende middelen en technieken.  In mijn kunstwerken worden vaak sensopatische materialen gebruikt, dit om een zintuiglijke ervaring te stimuleren. 

Ik hoop dat ik je nieuwsgierig heb gemaakt naar mijn workshop atelier! 

Kijk rond op mijn site en word geïnspireerd en geactiveerd!

Met creatieve groet,

Izabela Spagielska 

Lid van FVB en NBVT 

CreatiefWezen