VOOR WIE

Voor mensen van alle leeftijden die doelgericht en procesmatig willen werken aan persoonlijke groei- en veranderingsprocessen op een creatieve, beeldende manier.

Heb je een behoefte voor zelf-actualisatie, concentratie verhoging, versterken van je relaties of socialisatie? Misschien wil je een moeilijke situatie in jouw leven  verwerken/accepteren of je worstelt met een rouwproces? Voor elke hulpvraag die je stelt Creatiefwezen zou samen met jou een passende aanbod vinden.  Wil je gewoon uit nieuwsgierigheid komen kijken? Dat kan bv op een dinsdagavond/schilderclubavond! 

Ervaring met schilderen is absoluut niet vereist! Sterker nog, soms is het ook makkelijker om vanaf begin te op te starten!  Heb je al eerder geschilderd en nu wil je jouw hobby weer oppakken?  Ook voor Jou heeft Creatiefwezen een mooie aanbod!  Schrijf je in voor een workshop of een schildercursus en ervaar wat stimuleren van creativiteit kan doen voor jou!  Bij CreatiefWezen wordt je verrast hoe makkelijk tekenen en schilderen kan zijn! Dus laat je fantasie de vrije loop en ontdek het creatieve wezen dat in jou leeft!

LET OP!   De werkruimte is via een trap bereikbaar! Is dus niet rolstoel toegankelijk!