VOOR WIE

De activiteiten zijn bedoelt voor alle mensen die graag aan een persoonlijke groei willen werken, op een creatieve beeldende manier.

Heb je bijvoorbeeld een behoefte om iets nieuws te leren of problemen met concentratie? Wil je relatie tussen je hoofd en je hart versterken, of mis je de gezelligheid van samenzijn? Misschien wil je een moeilijke situatie in jouw leven  verwerken/accepteren of je worstelt met een rouwproces? 

Voor elke hulpvraag die je stelt, zou Creatiefwezen samen met jou een passende aanbod vinden.  Wil je gewoon uit nieuwsgierigheid komen? Dat kan kan ook! 

Ervaring met schilderen is absoluut niet nodig! Sterker nog, soms is het zelfs makkelijker om vanaf begin te starten!  Heb je al eerder geschilderd en nu wil je jouw hobby weer oppakken?  Ook voor Jou heeft Creatiefwezen een mooie aanbod!  Schrijf je in voor een workshop of een schildercursus en ervaar wat stimuleren van creativiteit kan doen voor jou!  

Bij CreatiefWezen wordt je verrast hoe makkelijk tekenen en schilderen kan zijn! Dus laat je fantasie de een vrije loop en ontdek het creatieve wezen dat in jou leeft!

LET OP!   De werkruimte is niet rolstoel toegankelijk (trap)