Ga naar de inhoud

Heb je altijd al willen experimenteren met kleuren, vormen en technieken? Ben je klaar om je schildervaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Dan is de schildercursus voor gevorderden perfect voor jou!
 
Ontdek je ware kunstenaar tijdens schildercursus voor gevorderden op
–  dinsdagmiddag 13.00-15.00 uur
–  dinsdagavond 19.00-21.00 uur 
–  woensdagavond 19.00-21.00 uur
 
 
 
🖌️ Wat kun je verwachten?
✅ Begeleiding door een creatief coach
✅ Verdieping in diverse schildertechnieken
✅ Creatieve vrijheid om je eigen meesterwerken te creëren
✅ Inspiratie uit verschillende kunststromingen en stijlen
✅ Interactie en feedback van mede-kunstenaars
✅ Een ontspannen en stimulerende leeromgeving
 

Mijn begeleiding is afgestemd op een specifieke behoefte van elke deelnemer. Het werkproces verloopt dus voor iedere cursist anders. Wij werken met verschillende technieken en materialen. Elke cursist schildert op eigen niveau en krijgt voldoende ondersteuning om iets nieuws uit te proberen. Ik bied structuur en technische uitleg, maar ook hulp bij probleemoplossing als je vastloopt. Er is veel aandacht voor het ontwikkelen van je eigen stijl en techniek. Jij kiest zelf het onderwerp en formaat van je werk.  Samen bespreken we alle mogelijkheden om het mooiste resultaat te bereiken. Er is geen tijdsdruk, jij bepaalt je eigen werkproces. Ontspanning en gezelligheid gaan hand in hand met leerzame creatieve inspanning. Bij mij staat het experimenteren en ontdekken voorop!

Omdat iedereen verschillende vaardigheden heeft, word vaak met diverse materialen in de groep gewerkt.  Je kunt bij mij houtskool, pastelkrijt, aquarel, olie- of acrylverf gebruiken, maar ook de ondergronden zoals: papier, mdf-paneel of schilderdoek. Het atelier zorgt voor alle benodigde materialen en hulpmiddelen plus versnapering.  

De leskaart kost €195 voor 10 lessen

Mogelijkheid om de cursus te financieren via het Volwassenenfonds Sport & Cultuur 

Groep : 5 tot 9 personen

Als je een keertje niet kan mag de les op andere dag inhalen. Als je 2x de les mist word de 3e x in rekening gebracht

 

Mocht de cursus vanwege officiële maatregels of van mijn kant niet doorgaan, worden de geannuleerde lessen terugbetaald.

Voor aanmelding vul het onderstaand contactformulier

CreatiefWezen