Privacybeleid

PRIVACYBELEID VAN CREATIEFWEZEN BEELDEND ATELIER

Ik ben er van bewust dat u vertrouwen stelt in CreatiefWezen. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik u weten wat gaat met uw gegevens gebeuren als u bij mij activiteiten afneemt.  Zo snapt u precies hoe ik werk.

Gegevens
Wanneer u zich aanmeldt voor een van een van mijn activiteiten vraag ik u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van CreatiefWezen.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar mij verzendt, is het mogelijk dat ik die berichten ga bewaren. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers.

Doeleinden
Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij ik van tevoren uw toestemming hiervoor heb verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van ons contact en zullen niet verder verspreid worden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit mij bestand wilt laten halen, kunt u contact met mij op nemen.

Publicatie van foto’s

Ik zal ten alle tijden uw toestemming vragen om de foto’s van u en/of uw werk te mogen maken en/of publiceren.