• Folgeralaan 27, 9207AH Drachten
  • info@creatiefwezen.nl
  • T 0615885822

bedrijfsuitje

personeelsuitjes-teamwork-creatieve-activiteiten-Drachten

Bent u op zoek naar en activiteit waarbij het bevorderen van creativiteit en “buiten de lijntjes” denken het doel is? Dan bent U bij  CreatiefWezen aan het goede adres! Een creatief uitje voor de medewerkers is niet alleen leuk maar helpt ook bij het verbeteren van de verhoudingen in een werkteam. U kunt bij een creatief bedrijfsuitje bijvoorbeeld denken aan samen  een kunstwerk maken waarbij samenwerken en oplossingsgericht denken centraal staan.

Tijdens de workshop kunnen de vaardigheden zoals: omgaan met verrassingen, krijgen en geven van feedback, open staan voor andere oplossingen aan bod komen. Nog meer teamvaardigheden worden aangeboord wanneer er gekozen wordt voor het maken van een gezamenlijk schilderij waarbij functionele samenwerking, communicatiestrategie, leiderschap en project planning onvermijdelijk zijn. Maar bovenal is deze schilderen workshop vooral ontspannend en inspirerend!

Ervaring met tekenen en schilderen is niet nodig. Deelnemers zijn altijd positief verrast over hun eigen creativiteit en over het eindresultaat. 

Een activiteit op maat is te boeken vanaf 4 personen (max 10 pers.)

Maak dus een afspraak en maak samen in 1 dag een kunstwerk voor jezelf of op kantoor!

CreatiefWezen zorgt uiteraard voor alle benodigde schildersmaterialen, zoals acrylverf en schildersdoeken. U kunt de workshop los van de openingstijden apart boeken, eventueel (voor de meerprijs) met verzorgde lunch als onderdeel. Ik hoor uw wensen graag!

Er kan gekozen worden voor het maken van een eigen schilderij of een thema passend bij uw bedrijf. 

Hoe gaan wij aan de slag?

Onderaan aantal  mogelijkheden:

Keuze 1.

Het geleverd themabeeld wordt eerst in stukken geknipt. Elke deelnemer krijgt 1 stukje van het beeld en op basis hiervan maakt een eigen schilderij. Alle stukken vormen samen 1 grote kunstwerk. De deelnemers kiezen zelf de werktechniek. Het doel van de workshop is een schilderij maken, waar alle stukken een geheel vormen,  maar waar eigen inbreng en de beeldende handschrift van de deelnemer duidelijk  zichtbaar blijf. 

Keuze 2.

Andere mogelijkheid is dezelfde thema voor elke schilderij, b.v. communicatie of abstract buiten de lijntjes. De deelnemers mogen eigen interpretatie van het onderwerp uitbeelden. 
Keuze 3.                 

Hier werkt elke deelnemer  aan een eigen thema, wel met dezelfde kleurenpalet. Als resultaat zien wij hier veel  verrassende losse blokken,  waarin iedereen zijn identiteit heeft verwerkt en waar manier van doen goed zichtbaar is. De deelnemers zoeken samen naar een manier om alle blokken bij elkaar te brengen. Zodat ontstaat er een mooi resultaat, met als bindend element b.v. een bedrijfslogo.

CreatiefWezen