Meteen naar de inhoud

2,5 uur werken op A3 papier formaat     €35

incl. materialen koffie/thee/lekkers

 Tijdens deze kleurrijke workshop ga je aan de slag op een synthetische papier met alkoholinkt en de 99% alcoholvloeistof, die als activator werkt. De inkt gaat vaak zijn eigen gang en verrast je met een prachtig, kleurrijk resultaat!

Wij beginnen altijd eerst met een proefwerkje. Dit om je het materiaal laten ervaren. Daarna mag je 3 verschillende A3 werstukken maken.

Deelname met min 4 personen. Wil je deze workshop met minder personen boeken, dat kan! Je betaald echter voor 4 deelnemers.

Deze workshop kun je als groep -of individueel boeken, van maandagochtend t/m vrijdagmiddag op basis van beschikbaarheid kijk de agenda  

In het weekend (begint vrijdag om 18.00 uur) geldt 50% toeslag.

Let op: tijdens het werk ontstaat een alcoholische damp, die mogelijk je ogen kan irriteren. Wij gaan de ruimte tijdens ons werk goed ventileren en je mag wat vaker een pauze nemen. Dragen van een simpele beschermbril die op het atelier aanwezig is,  kan ook de irritatie voorkomen. Wij gaan ook rietjes gebruiken.  Blazen door een rietje  kan soms tot een duizeligheid leiden. Je kan ipv ook een blaasbalg gebruiken. Alle benodigdheden zijn in het atelier aanwezig. 

CreatiefWezen