• Folgeralaan 27, 9207AH Drachten
  • info@creatiefwezen.nl
  • T 0615885822

alcoholinkt

2,5 uur werken op A3 papier formaat     €35

incl. materialen koffie/thee/lekkers

In deze kleurrijke workshop werk je met alcoholinkt op een speciale synthetische papier ( 160g). Je druppelt en je laat de inkten over het papier vloeien. De inkt gaat zijn eigen gang en verrast je steeds weer op nieuw met een prachtig resultaat!

Wij gaan eerst aan de slag met  een proefwerkje, om de materiaal te laten ervaren. Daarna mag je 3 verschillende A3 werstukken maken. 

Deelname met min 4 personen. Deze workshop is te boeken door de week. Voor weekend mogelijkheden contact aub Creatiefwezen.

Let op: tijdens het werk met alcoholinkt ontstaat een alcoholische damp, die mogelijk je ogen kan irriteren. Wij gaan de ruimte tijdens ons werk dus goed ventileren.  Als je een brildrager bent ervaar je waarschijnlijk weinig klachten. Dragen van een simpele beschermbril die op het atelier aanwezig is,  voorkomt meestal de irritatie. Af en toe een pauze nemen helpt ook. Blazen door een rietje  kan soms tot een duizeligheid leiden. Je kan daarom hiervoor ook een blaasbalg gebruiken. Alles is aanwezig op het atelier. 

CreatiefWezen atelier