Ga naar de inhoud

Ontdek de Magie van Alcoholinkt: Workshop in Kleurrijke Creativiteit

Wil je je artistieke kant verkennen en je creatieve vaardigheden verdiepen? Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan mijn boeiende Alcoholinkt Workshop. 

Wat is Alcoholinkt? Alcoholinkt is een fascinerend en veelzijdig medium dat wordt gebruikt in de wereld van de hedendaagse kunst. Deze inkt, op basis van alcohol, staat bekend om zijn levendige kleuren, vloeiende bewegingen en onvoorspelbare resultaten. 

Voor wie is deze workshop geschikt:

  • Iedereen, ongeacht je ervaringsniveau in kunst.
  • Creatieve zielen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om zich uit te drukken.
  • Groepen vrienden, collega’s of individuen die een inspirerende en gezamenlijke ervaring willen delen.

Wat kun je verwachten:

  • Instructie en Begeleiding: Ik help je bij elke stap van het creatieve proces. 
  • Materiaal en Uitrusting: Alle benodigde materialen, inclusief alcoholinkt in verschillende kleuren, penselen, papier en andere hulpmiddelen worden verstrekt.
  • Creatieve Vrijheid: Tijdens de workshop ga ik je aanmoedigen om je eigen stijl te ontwikkelen en je emoties en ideeën uit te drukken. Er zijn geen fouten in kunst, alleen nieuwe ontdekkingen!
  • Interactie en Inspiratie: Deze workshop is een geweldige gelegenheid om ideeën uit te wisselen en geïnspireerd te raken door de creativiteit van anderen.
  • Kleine Groepen: Dit om persoonlijke aandacht en begeleiding te garanderen.

 

Kosten:

– kosten deelname met 4 pers. (en meer) workshop 2,5 uur € 40

– kosten deelname met 3 pers. workshop 2 uur € 50

– kosten deelname met 2 pers. workshop 2 uur € 70

– kosten individueel workshop 2 uur € 120

Wat krijg je hiervoor: alle benodigde materialen zoals: oefeningsmateriaal, verschillende alcoholinkten, hulpmiddelen, synthetische papier in verschillende maten, een fotolijst om jouw werk te kunnen inlijsten en natuurlijk koffie met iets lekkers erbij

Deze workshop kun je als groep -of individueel boeken, van maandag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur, op basis van beschikbaarheid. In het weekend (begint vrijdag 18.00 uur) geldt 50% toeslag.

Aanmelden: kun je je eenvoudig aanmelden via het contactformulier 

Let op: tijdens het werk ontstaat een alcoholische damp, die mogelijk je ogen kan irriteren. Dragen van een beschermbril kan de irritatie voorkomen.

 

CreatiefWezen