Ga naar de inhoud

retourbeleid IzArtShop

1. ANNULERING 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling jammer genoeg wilt annuleren. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling binnen 3 dagen na de plaatsing van uw order te annuleren.

2. RETOUR

Het zou ook kunnen zijn, dat na het ontvangst het product niet bevalt, of misschien heeft u een andere reden waarom u de bestelling niet meer wilt. In dit geval kunt u tot 7 dagen na de ontvangst, zonder opgave van reden het product retoursturen. Het orderbedrag wordt gecrediteerd. Helaas retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Voor de exacte tarieven raadpleeg de website van uw vervoerder.

 BELANGRIJKE INFORMATIE: indien u van uw herroepingsrecht gebruik wens te maken, zorg alstublieft er voor, dat het product in zijn de originele staat naar IzArtShop Folgeralaan 27, 9207 AH te Drachten terugkeert. 

Mocht het product door een onzorgvuldige en/of onvoldoende verpakkingsmateriaal beschadigd worden, de waardevermindering van het product word aan u doorberekend. Behandel dus het product met zorg en verpakt hem goed!!

3. KLACHTEN 

Het kan altijd voorkomen dat er iets gaat niet zoals gepland. Ik raad u aan om uw klacht eerst doormailen naar info@creatiefwezen.nl. Leidt ons contact niet tot de gewenste oplossing, kunt u uw geschil aanmelden voor een bemiddeling. Dit kunt u doen via Stichting WebwinkelKeur: https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil . Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

4. GARANTIE
Ik doe mijn best om mijn producten in topconditie aan u te leveren. De geleverde schilderijen hebben 1 jaar garantie, maar wel onder een enkele voorwaarden: ik verzoek u de schilderijen niet in de directe zonlicht te plaatsen, af en toe, mits de schilderij afgelakt is, met een zachte, licht vochtige doek afnemen. Vermijd a.u.b. hangplekken boven een directe warmtebronnen, zoals bv een kachel! In sommige gevallen, na een verloop van tijd, vooral de waterverf en inkt schilderijen kunnen zijn kleurkracht ietsje verliezen. Dat is natuurlijk verouderingsproces van het materiaal.

5. OVERIGE

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres: doorgegeven?
Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op!
Mocht u nog meer vragen hebben u kunt u mij bereiken op 0615885822

CreatiefWezen